Biuro valymo paslaugos

Jei norite žinoti, iš ko susideda biuro valymo paslaugos, reikėtų šnekėti apie konkrečią įmonę teikiančią tokias paslaugas mat kiekvienoje iš jų pasiūlymai ir kainos gerokai skiriasi. Pavyzdžiui Mano Aplinka įmonės siūlomas biurų valymas yra sudarytas iš daugelio įvairiausių paslaugų ir kainuoja ganėtinai nedaug, todėl net neabejojame, kad tai yra vienas iš geriausių kainos ir kokybės santykių, kuriuos šiuo metu galite rasti rinkoje. Už šias paslaugas mokate ne vienkartinį mokestį, o mėnesinį abonementą, todėl galite būti ramūs, kad kiekvieną mėnesį jūsų biuro patalpos bus švarios ir išvalytos.

Biuro valymo paslaugos už mėnesinį mokestį

BiuraiKaip jau minėjome, biurų valymas susideda iš keletos paslaugų, kurios yra atliekamos jūsų darbo vietoje kiekvieną mėnesį, reguliariai. Štai pačios svarbiausios iš jų:

  • Grindų dangos valymas. Tikriausiai niekas neprieštaraus, jog grindys visuomet turi būti švarios ir išvalytos. Nesvarbu kokio tipo grindų danga yra jūsų biure, profesionalūs valytojai pasirūpins, jog jos visada būtų švarios ir tinkamai prižiūrėtos.

  • Toliau skaityti „Biuro valymo paslaugos”

Remarketingas: kaip išlaikyti lojalius klientus?

Didžiausias verslo iššūkis – ne pritraukti naują klientą, tačiau išlaikyti seną. Juolab, seno kliento išlaikymas kainuoja kur kas pigiau, tad verslininkai turėtų gerai apgalvoti, kokią klientų pritraukimo strategiją vertėtų pasirinkti. Ypač tie, kurie užsiima internetine prekyba arba bet kokiu kitu virtualiame pasaulyje funkcionuojančiu verslu.

Kartą Jūsų puslapyje apsilankiusio asmens pritraukimas sugrįžti dar kartą – įmanomas net ir tokiu atveju, jeigu jis ne visai buvo patenkintas Jūsų siūloma produkcija. Svarbiausia žinoti kaip.

Klientų poreikių žinojimas

Geriausias būdas išlaikyti klientus ir net padaryti lojaliais pirkėjais – siūlyti jiems tai, ko jie nori. Svarbu tiksliai išsiaiškinti, kas yra Jūsų tikslinė auditorija (tai labai svarbu ir galvojant apie reklamą). Žinojimas kas pas jus perka padeda kur kas paprasčiau kalbėti jų kalba, pasiūlyti jiems tai, ko jie nori, gerinti savo verslo padėtį pagal jų poreikius, besikeičiančius įpročius.

RemarketingasRemarketingas

Remarketingas – puikus pasirinkimas tokiu atveju, jeigu iš duomenų matote, kad pas jus užsukę klientai naršo bent jau kelias minutes, tačiau galiausiai vistiek palieka puslapį. Kodėl taip nutinka priežasčių gali būti labai daug. Kol vieni nerado to ko ieško, kiti paprasčiausiai nusprendė prisijungti vėliau ir apsipirkti. Remarketingas – procesas, kurio metu „įrašomas“ asmens apsilankymas Jūsų puslapyje. Užsiimdamas norima veikla asmuo matys reklaminius skydelius, kuriuose pateikiama Jūsų verslo reklama. Tai paprasčiausias priminimas. Nemaža dalis klientų pamiršta, kad planavo čia pirkti. Patogu, kai yra kas primena.

Remarketingo pliusai:

Garso aparatūra renginiui

Jeigu norite profesionaliai surengti renginį uostamiestyje, jums bus reikalinga garso aparaturos nuoma Klaipedoje. Nuomotis aparatūrą verta iš patikimą vardą ir aiškias nuomos sąlygas turinčių įmonių, profesionaliai teikiančių tokias paslaugas. Tačiau prieš kreipiantis dėl nuomos, žinoma, reikia žinoti, ko jums iš tiesų reikia. Paprastai yra nuomojami standartiniai garso aparatūros elementai arba, mažesnių renginių atveju, tik keli iš jų.

Jūsų sudaromos sąlygos

Garso aparatūraPrieš nusprendžiant, kokios garso aparatūros reikės, įvertinkite sąlygas, kuriomis ta aparatūra bus jungiama. Ar garso aparatūrą jungsite specialioje salėje, kurioje yra jau daug kartų jungta tokio tipo technika ir sudarytos palankios tam sąlygos? O gal renginį planuojate rengti tokioje salėje, kuri nėra skirta renginiams, todėl turi neįprastą garso akustiką? Pavyzdžiui, sporto salėse visi paviršiai yra kieti, be to, tai yra viena didelė erdvė, kurioje šokinėja garso bangos, tad ten visada yra labai didelis aidas. O gal norite renginį daryti lauke? Lietaus rizika yra net ir giedriausią dieną, tad jums reikėtų pasirūpinti, kad būtų sudarytos sąlygos saugiai ir be drėgmės eksploatuoti garso aparatūrą. Taip pat reikėtų įvertinti, ar jums reikia tik pačios garso aparatūros, ar ir profesionalaus specialisto, mokančio su ja dirbti, galbūt suderinti ir pajungti viską tarpusavyje.

Garso suderinimas – svarbi dalis

Toliau skaityti „Garso aparatūra renginiui”

Sūriai: kur ir kada juos skanauti

Jeigu mėgstate sūrius, tuomet jums pažįstami ir pelesiniai suriai, ir plėšomos sūrio lazdelės, ir lydyti sūreliai, ir paprasti geltoni ar balti sūriai. Tačiau tiems, kas galbūt tik pereina prie sveikesnės mitybos, pamažu atsisako maisto tik iš angliavandenių, metas susipažinti su sūrių pasauliu. Jų yra labai daug, ir jie puikiai tinka įvairioms progoms.

Geras baltymų šaltinis

Sūrio gaminiaiPirmiausia jums galbūt kils klausimas, kodėl pelesiniai suriai ar kitos sūrio rūšys yra teigiamai vertinami mitybos specialistų? Juk pažvelgus į sūrio sudėtį, matome, kad jame gali būti daug riebalų. Gali, tačiau yra ir liesesnių sūrių, tarime, liesesnis pelėsinis sūris arba Mozarella liesas sūris. Tačiau sūris yra vertinamas dėl savo baltymų kiekio. Mokslininkai yra įrodę, kad žmonės, pavalgę baltyminio maisto, jaučiasi kur kas sočiau, negu tada, kai valgo angliavandenius. Yra net ir specialios baltyminės dietos, kurios draudžia valgyti angliavandenius, tačiau leidžia mėgautis neribotais baltymais.

Užkandis prie vyno

Jeigu norite sūrius į savo mitybą įtraukti pamažu, galite pirmiausia juos paversti savotiškais užkandžiais prie vyno. Pirkite įvairių rūšių sūrius, pjaustykite juos, serviruokite didelėje lėkštėje ir pamatykite kaip jie valgosi su vynu. Tai tikrai geras skonių derinys, kad ir kokį sūrį ar vyną paimsite.

Gero skonio ženklas šventėje

Toliau skaityti „Sūriai: kur ir kada juos skanauti”

Kaip pervežti katę

Jeigu manote, kad visų kroviniu pervezimas Europoje yra labai paprastas, o patiems keliauti dar lengviau – klystate. Turbūt dar nebandėte keliauti su gyvūnais. Kaip pervežti katę? Tokių klausimų kyla žmonėms, kurie nori keliauti kartu su savo gyvūnu. Pasirodo, ir daiktą, ir vaiką pervežti lengviau negu katę. Visgi jeigu ryžtatės pabandyti – trumpas gidas.

Turėkite gyvūno dokumentus

Visų pirma, tam, kad galėtumėte pervežti bet kokį gyvūną, jums reikia jo dokumentų. Katė nelegalė kirsti jokių sienų Europoje negalės. Nei oru, nei žeme, nei vandeniu, nei po vandeniu. Gyvūnas turi būti registruotas, turėti dokumentus. Gal dabar galvojate – tai kad jūsų katė labai paprasta, ji ne veislinė. Ir ją galite užregistruoti, jai bus suteikti dokumentai.

Gaukite naują veterinaro pažymą

Kroviniai ir jų gabenimasKai pirmą kartą nueisite pas veterinarą, sužinosite, kad katę reikia skiepyti. Tuomet jūsų klaus – o kaip daryti, ar kad jos skiepai galiotų tik Lietuvoje, ar ir užsienyje? Jeigu norėsite ją vėliau vežtis per sienas Europoje, tegul skiepai galioja visur. Tuomet dar jums reikės ir pažymėjimo dėl skiepų. Kitaip – skiepų paso. Tai reikalinga važiuojant į kitas šalis, nes nesveikas ir neskiepytas gyvūnas negali taip lengvai imti ir keliauti, kur nori.

Raskite transportą

Toliau skaityti „Kaip pervežti katę”