10 įrodytų svorio metimo patarimų ir strategijų, kurios veikia

MovementĮpraskite valgyti daugiau daržovių ir baltymų. Pirmasis žingsnis siekiant numesti svorio – tai sveika mityba. Nereikia visiškai keisti savo mitybos, užtenka nedidelių pokyčių, kad padidintumėte suvartojamų daržovių ir baltymų kiekį. Tai padės sumažinti suvartojamo cukraus kiekį ir sumažins jūsų potraukį saldiems ar riebiems maisto produktams. Įpratę valgyti sveikesnį maistą, nesijausite nuskriausti, nes šis maistas pats savaime yra skanus. Plačiau: https://www.movementlab.lt puslapyje.

Mankštinkitės bent 5 dienas per savaitę. Jei norite numesti svorio, turėsite į savo kasdienę rutiną įtraukti reguliarią mankštą. Stenkitės kasdien, penkias dienas per savaitę, bent 30 minučių užsiimti kardio treniruotėmis. Būtinai įtraukite tokius pratimus, kaip bėgimas, plaukimas, važinėjimas dviračiu ir šokiai, kurie padidina širdies ritmą ir priverčia jus prakaituoti. Taip pat galite į treniruočių programą įtraukti intervalines treniruotes. Įsitikinkite, kad mankštinatės bent tris kartus per savaitę. Jei bandote numesti svorio, turėtumėte sportuoti vidutiniu intensyvumu bent 30 minučių. Mankštinantis svarbu išlikti hidratuotam. Gerkite vandenį prieš treniruotę, jos metu ir po jos. Daugiau info: movementlab.lt/lt/asmeniniai-treneriai čia.

Toliau skaityti „10 įrodytų svorio metimo patarimų ir strategijų, kurios veikia”

Pasigaminkite savo žaliosios arbatos, svorio metimo ir detoksikacijos gėrimą

Ko jums reikia?

Žaliosios arbatos maišelio, šviežių mėtų lapelių, šviežio imbiero griežinėlių ir medaus pagal skonį. Arbatą galite maišyti trintuvu, viskas priklauso nuo jūsų. Bodylines – Klaipėda – sužinokite daugiau.

Kaip pasigaminti gėrimą?

BodylinesPradėkite nuo puodelio žaliosios arbatos virimo. Leiskite jai atvėsti, o tada įdėkite keletą šviežių mėtų lapelių, kelias skilteles šviežio imbiero ir medaus pagal skonį. Gerai išmaišykite ir prieš gerdami palikite šaldytuve bent valandai. Arbatą ir mėtų lapelius taip pat galite sumaišyti.

Kaip vartoti šį gėrimą?

Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, gerkite po vieną puodelį žaliosios arbatos per dieną. Svorio metimo ir detoksikacijos apimtys priklauso nuo žmogaus. Plačiau: https://bodylines.lt/musu-paslaugos/lpg-papildai-arbata čia.

Receptas – Detoksikacijos ir svorio metimo žalioji arbata

Šis receptas puikiai tinka detoksikacijai ir svorio metimui žaliajai arbatai. Šalta arbata padeda iš organizmo išplauti toksinus, o citrinos ir mėtų lapeliai suteikia gaivaus skonio. Norėdami pasigaminti šią arbatą, į puodą įpilkite vandens ir užvirinkite. Įdėkite kelis mėtų lapelius ir griežinėliais supjaustytą citriną ir palikite virti kelias minutes. Nuimkite puodą nuo viryklės ir įdėkite vieną žaliosios arbatos maišelį. Palikite jį kelias minutes mirkti puode. Išimkite maišelį ir įdėkite dar kelis mėtų lapelius. Leiskite šiai masei atvėsti. Šią arbatą galite gerti karštą arba su ledukais.

Toliau skaityti „Pasigaminkite savo žaliosios arbatos, svorio metimo ir detoksikacijos gėrimą”