6 patarimai, kaip sukurti sėkmingą LMS kūrimo strategiją

Žinokite naudotojų ir suinteresuotųjų šalių poreikius

LMSViskas prasideda nuo naudotojų poreikių supratimo. Kas yra jūsų naudotojai ir kokie yra jų reikalavimai? Kokie jų skauduliai, susiję su mokymu ir dokumentacija? Kur jie gauna informaciją? Kokius įrenginius jie mieliau naudoja? Kokie turinio formatai veikia geriausiai? Galiausiai jūsų strategija turėtų atitikti naudotojų ir suinteresuotųjų šalių poreikius, o ne atvirkščiai. Jei įmanoma, atlikite naudotojų tyrimus, kad nustatytumėte poreikius ir skausmo taškus. Atlikite apklausas, interviu ir (arba) tinkamumo naudoti bandymus ir įsitikinkite, kad į juos įtraukti įvairūs naudotojai. Taip galėsite suprasti naudotojų poreikius ir sukurti juos atitinkantį sprendimą.

Peržiūrėkite esamus procesus

Norėdami nustatyti, kokioje padėtyje esate šiandien, atidžiai peržvelkite esamus procesus. Kaip kuriama ir valdoma mokymo medžiaga ir kaip vykdomi mokymai? Kokios technologijos naudojamos ir kokia yra jūsų mokymo duomenų būklė? Peržiūrėję procesus, nustatysite galimybes, kaip patobulinti LMS diegimą ir pakelti visos organizacijos produktyvumą. Taip pat sužinosite, kur reikia keisti strategiją.

Toliau skaityti „6 patarimai, kaip sukurti sėkmingą LMS kūrimo strategiją”

Kokios sauskelnės geriausios?

SauskelnėsVienkartinės sauskelnės yra akivaizdus pasirinkimas naujagimiams, nors kai kurie tėvai naujagimiui renkasi daugkartines sauskelnes. Vienkartines sauskelnes labai patogu ir lengva naudoti, ypač jei turite labai mažą kūdikį ir nenorite jaudintis dėl tinkamo pritaikymo. Vienkartinės sauskelnės būna įvairių dydžių ir tinka kūdikiams nuo naujagimio iki mažylio, nors naujagimio dydis bus gana stambus. Vienkartinės sauskelnės dažnai vadinamos "Pampers", nes tai populiarus prekės ženklas. "Pampers" siūlo įvairių rūšių sauskelnes: "Pampers newborn", "Pampers sensitive", "Pampers Swaddlers", "Pampers baby dry" ir "Pampers cruisers". "Pampers" taip pat gamina naujagimiams skirtas sauskelnes "Pampers baby dry", kurios turi papildomą sluoksnį, padedantį išvengti sauskelnių bėrimo. Vienkartinės sauskelnės gaminamos iš sintetinių medžiagų ir yra labai sugeriančios. Be to, jas labai lengva išmesti ir lengva utilizuoti. Tačiau medžiagos, iš kurių jos pagamintos, nėra ekologiškos. Plačiau: https://cuculis.lt/pamirskite-sunkumus-atsisakant-sauskelniu-stai-kas-pades-jusu-vaikui/ puslapyje.

Toliau skaityti „Kokios sauskelnės geriausios?”