Kaip išsirinkti gėles?

Gėlių dovanojimas yra puikus ir paprastas būdas kaip nudžiuginti jums svarbų žmogų. Šiuo metu pristato geles i namus klaipeda ar bet kurį kitą miestą daugelis įmonių, kurios vykdo gėlių pardavimo veiklą. Sunkiausia pirkėjui pasirinkti tinkamas gėles, nes jų tiek daug, kad galima ir pasimesti, kokių tiksliai gėlių jums reikia. Šiuo metu geles internetu parduoda įvairūs gėlių pardavėjai, tad kaip pasirinkti tinkamai?

Pasiseka tiems, kurie gėles dovanoja gerai pažįstamiems žmonėms ir žino, ką tiksliai jie mėgsta. Galbūt jūsų mama visą laiką mėgo raudonas rožes? Tuomet jums nekils klausimų, ką padovanoti mamai. O galbūt jūsų mylimoji dievina lelijas? Irgi žinote atsakymą, kokia puokštė ją pradžiugintų. Bet dažnai nėra taip paprasta, kaip norima, nes dažniausiai žmonės nežino ką mėgsta kiti. Tokiais atvejais pravers patarimai.

Gėlės KlaipėdojeJei puokštę norite įteikti vyrui, tai verta atminti, kad puokštės turi būti statiškos formos. Taip pat turėtų būti kuklus skaičius žiedų, o geriausia, kad gėlių kompozicijoje vyrautų tik 1-3 gėlių rūšys. Kalbant apie spalvas tinkamas vyrams, reikia rinktis iš raudonos. Tuo tarpu dovanojant puokštes moterims galima neapsiriboti nei puokštės dydžiu, nei forma, nei gėlių įvairove. Spalvos gali būti pasirenkamos įvairiausios. Priklausomai nuo progos galima rinktis baltas, raudonas, geltonas ir pan.

Toliau skaityti „Kaip išsirinkti gėles?”